Donationer

Office space

Även om vår webbplats är en oberoende och granskande aktör, så har vi kostnader som alla andra. Vi har valt att utöka möjligheterna att stödja vårt arbete genom att kunna donera direkt till webbplatsen. Vårt mål är att helt slippa affiliate och partner-avtal med de webhotell vi granskar och recenserar, och vara helt finansierade av donationer för vår verksamhet.

Om du tycker att vårt material har hjälpt dig, och du har funnit ditt webhotell genom oss, vore vi väldigt tacksamma om du kunde donera en summa till något av våra följande konton. Din donation kan vara helt anonym om du önskar det, bara ange det i ditt meddelande till oss.

Alla donationer går till den fortsatta driften av denna webbplats, mot kostnader som webhotell, server, domän, tekniskt underhåll och allt som gör att denna webbplats kan fortsätta granska, recensera webhotell och skriva artiklar om allt som rör din hemsida eller butik på nätet.

Kryptovaluta via BlockChain.info

Bitcoin: 35CKneVha4DsJm45MuiY1jXzgxwc2JiBx5

Ethereum: 0x61D526E10427820A5395f891CDfaFBe5DF9D07c8

Payson – Svenska betalkort och banker
Donera till oss

Notering: Om du inte redan har en plånbok för kryptovalutor, kan du enkelt och gratis skaffa en egen plånbok på www.Blockchain.info, och köpa Bitcoin eller Ethereum genom dem. Svenska Bt.cx är också en utmärkt handlare för krypto, https://bt.cx/sv/

Login/Register access is temporary disabled