Om oss

Billiga Webhotell är en helägd svensk tjänst som sedan starten 2013 var ett hobbyprojekt med syfte att indexera, granska och betygsätta webhotell från hela världen. Tjänsten har sedan dess utvecklats, bytt plattform några gånger, och är idag en mer utvecklad webbplats som inte bara jämför och granskar, utan även erbjuder dig som läsare tjänsten prisjämförelse av hosting-företag.

Vår affärsidé

Billiga webbhotell granskar, betygsätter och marknadsför webbhotell och dess tjänster från hela EU, Amerika och Asien. Utöver erbjuder vår webbplats jämförelser mellan olika webhotell baserat på pris, lagringsutrymmen, support, domäner och andra tjänster samt övriga aktuella funktioner som erbjuds på ett webhotell.

Billiga webbhotell erbjuder besökare en möjlighet att både betygsätta och lämna recension för olika webbhotell. Utöver detta publicerar webbplatsen guider och relaterade artiklar i syfte att utbilda och informera kring bland annat teknik och hantering av webbhotell, domäner och webbplats.

Våra verksamhetsmål

Verksamhetens mål ska vara att sprida kunskap kring webbhotell och webbplatsers teknik på Internet. Vidare ska verksamhetens mål vara att oberoende och kritiskt granska webbhotells tjänster och utbud på marknaden i syfte att marknadsföra och matcha besökare mot det lämpligaste webbhotellet. Verksamhetens tredje mål är att bistå kunder med professionell hjälp och expertis kring webbproduktion, sökmotoroptimering samt teknik runt
webbhotell och dess relaterade tjänster.

Donationer

För att kunna bedriva denna verksamhet med att recensera webhotell, företag i hosting-branschen samt skriva artiklar och göra research, behöver vi ekonomiska resurser för att betala vårt eget webhotell, domäner och andra tekniska lösningar.

Vi har valt att ha donationer i form av kryptovalutor som Bitcoin, Ethereum och svenska kronor. Detta för att kunna balansera vårt oberoende, ju mer donationer vi kan använda för att finansiera verksamheten ju mindre behöver vi förlita oss på affiliate-avtal och annonsering på vår sajt.

Om du finner nytta av våra artiklar och vår information, hjälp oss gärna med en liten donation.

Login/Register access is temporary disabled