19 användbara WordPress-plugins 2018

WordPress är funktionellt och lätt att anpassa, men om du vill bygga en professionell webbplats är det bra om du kan dra nytta av plugins. Med hjälp av dessa plugins kan du lägga till användbara funktioner i din webbplats utan att behöva skriva kod och utveckla själv. Dessa plugins för WordPress kommer hjälpa dig att ta din webbplats till en bättre nivå 2018.

Yoast SEO

Yoast SEO header picture.

Sökmotoroptimering, eller SEO, är en nödvändig del av din webbplats. SEO hjälper din webbplats för att placera sig högt upp i resultaten hos sökmotorer när potentiella besökare letar efter innehåll som matchar just dina webbplats artiklar. WordPress har ett ganska bra SEO på egen hand, men Yoast SEO plugin gör det lilla extra för att optimera din webbplats. Det hjälper användarna att skriva bättre, mer optimerat innehåll och tvingar dig att välja och använda effektiva sökord medan du skapar innehåll. Yoast SEO plugin kontrollerar också alt-taggar på dina bilder för att se till att  sökordet ingår. Detta fantastiska  plugin ser till att din webbplats rankas högt i resultaten hos sökmotorer och är tillgänglig på 24 språk.

Besök Yoast.com

 

W3 Total Cache

Header picture for W3 Total cache

W3 Total Cache plugin hjälper till att förbättra SEO och ger en bättre användarupplevelse på din webbplats, om du vill nå en bredare publik 2018 är denna plugin att rekommendera. Utan att ändra hur du producerar innehållet eller ändra i din malls koder, kommer W3 Total Cache att förbättra din ranking hos sökmotorerna och avsevärt förbättra din webbplatsens prestanda. Om du använder mycket bilder, videor eller tungt innehåll, då kommer denna plugin hjälpa dig. W3 Totalt Cache hjälper wordpress att ladda sidorna snabbare, så att besökare kan interagera snabbare  med din webbplats så snart de kommer in på din sajt.

Besök W3 Total Cache

 

Advanced Custom Fields

Advanced Custom Fields for WordPress

Om din WordPress webbplats kräver mer flexibla uppgifter, kan Advanced Custom Fields plugin kan spara mycket tid och energi. Denna plugin hjälper dig att lägga till professionella och intuitiva fält till din webbplats och använder WordPress interna metadata och ’custom post type’, så det är lätt att använda och är effektivt. Med Advanced Custom Fields kan du skapa egna anpassade fält visuellt och välja mellan ett stort utbud av in-datatyper. Vare sig du letar efter text, bilder, filer, länkar, radioknappar eller datum kommer denna plugin höja användbarheten på din webbplats.

Besök ACF!

 

Wordfence Security

wordfence-banner-772x250

Hackare blir mer skickliga för varje dag som går, så en bra säkerhets-plugin för Wordpress är ett måste i 2018. Wordfence är en av de mest populära säkerhets-plugin för Wordpress  som är tillgänglig för tillfället. Över 22 miljoner användare har den på sin webbplats, det är ett säkert och kompetent alternativ. Wordfence Security erbjuder dig en ständigt uppdaterad panel, så att du kan hålla ett öga på din webbplats säkerhet, och kommer att stänga ute hackare innan de bryter sig in i din webbplats. Denna populära plugin varnar dig också snabbt om din webbplats säkerhet äventyras. Wordfence Security plugin innehåller brandvägg, malware scanning, trafikuppdateringar i realtid och säkerhet för inloggning, det är ett bra komplement till din webbplats om du vill förebygga intrång.

Besök Wordfence Security!

 

Duplicator

Duplicator-banner-772x250

Med Duplicator plugin kan WordPress-administratörer migrera, kopiera eller klona sin webbplats. Med denna plugin kan du flytta en webbplats från en plats till en annan. Duplicator stöder serialiserad och base64 serialiserad sträng ersättning, så oavsett vad din webbplats har för behov vid migrering, kan du lita på att Duplicator klarar av det. Den tar också hand om säkerhetskopiering av data på ett intuitivt och enkelt sätt, så det är en bra plugin om du behöver flytta en WordPress-sajt till en ny domän eller värd, eller kopiera din webbplats för att utveckla  den lokalt i din dator. Om du bara vill ha ett enkelt sätt att säkerhetskopiera din webbplats är Duplicator en perfekt plugin.

Besök Wordfence Security!

 

Ninjaforms

Ninjaforms-banner-772x250

Ninjaforms är ett användarvänligt verktyg som hjälper dig att lägga till komplexa formulär till din webbplats utan att skriva en enda rad kod. Om du är en mer praktisk lagd utvecklare, kan du använda Ninja Forms plugin för att utnyttja inbyggda hooks, filter och arbeta med anpassade fält i pluginets egna mallar. Ninjaforms erbjuder ett användarvänligt gränssnitt, lätt modifierade fält, och förmågan att hantera och exportera WordPress inlägg. Du kan också använda Ninja Formulär för att lägga till anti-spam som Google reCaptcha och honeypot. Det finns inga gränser för hur många formulär du kan skapa med denna användbara plugin, vilket är bra om du arbetar på ett större projekt i WordPress.

Besök Ninja Forms!

WP-Optimize

WP-Optimize-banner-772x250

WP-Optimize tillåter dig att enkelt rensa upp i din WordPress-databas, tar bort skräp och maximerar databasens effektivitet. Genom att ta bort spam-kommentarer, inaktuella uppgifter och utgångna inställningar, håller WP-Optimize igång  din webbplats effektivt. Pluginet kan köra automatiska veckorensningar och utföra optimering. Det är också användbart för att rensa oanvända utkast och ökar webbplatsens hastighet generellt. WP-Optimize dammar av spindelväven och får din webbplats att spinna med full kapacitet.

Besök WP-Optimize!

 

Loco Translate

loco-translate-wordpress-plugin-banner

Innovativa Loco Translate plugin ger dig en snabb och enkel redigering av WordPress. Det inbyggda översättnings-verktyget uppdaterar WordPress språkfiler direkt i ditt tema och kan även översätta andra plugins, kommentarer, referenser och formulär. Om du vill lägga till internationella administratörer på din webbplats eller om du föredrar att arbeta på ett visst språk, kan du använda Loco Translate. Likaså om du förväntar dig besökare som talar ett visst språk på din webbplats regelbundet, kan denna plugin göra din webbplats mer användbar för dem.

Läs mer om Loco Translate

 

Custom Post Type UI

custom-post-type-ui-plugin

Custom Post typ UI erbjuder ett användarvänligt gränssnitt som låter dig registrera och hantera ”custom posts” på din webbplats. Den har en widget med en attraktiv instrumentpanel som även en nybörjare kommer att kunna arbeta med. Om du behöver lägga till egna typer av inlägg på din webbplats, men inte är en webbutvecklare, kan Custom Post Type UI hjälpa dig. Pluginet sparar dig många timmar av komplicerad kodning för integrera ”custom posts” enkelt och effektivt. Detta användbara plugin fungerar på alla WordPress teman och kommer med lätt anpassningsbara och flexibla gränssnitt.

Läs mer om Custom Posts UI

 

NextScripts: Social Networks Auto-Poster

next-scripts-auto-poster-banner

NextScripts: Social Networks Auto-poster plugin gör precis vad den heter. Den hjälper dig att automatiskt publicera inlägg från din webbplats på alla dina sociala nätverk. Från de vanligaste sociala nätverken som Facebook och Twitter till mindre kända som Plurk, Scoop.It och Dreamwidth kommer NextScripts hjälpa dig att öka din närvaro i sociala nätverk. Slösa inte tid på att manuellt posta dina artiklar på varje socialt nätverk, låt i stället NextScripts plugin automatiskt posta dina inlägg och lägga till länkar från alla dina sociala nätverk till din webbplats. NextScripts kommer att öka din synlighet samtidigt som du sparar tid du kan lägga på annat.

Läs mer om NextScripts Social

 

AMP (Accelerated Mobile Pages)

amp-plugin-wordpress-banner

Accelerated Mobile Pages (AMP) Project är ett aktivt Open Source initiativ som arbetar för att tillhandahålla en mobilt optimerad webb som laddar snabbt. Du kommer förmodligen att se en hel del om det här projektet under 2017-2018. När AMP plugin är aktiv, kommer alla dina WordPress-sajter att ha dynamiskt genererade AMP-kompatibla versioner. Det är så enkelt som att lägga till ”/amp” i slutet av dina webbadresser. Detta gör din att WordPress webbplats laddar snabbare hos mobila besökar, och då allt flerbesökare använder sina mobiltelefoner för merparten av sitt surfande, är AMP plugin en bra idé för WordPress-baserad webbplats 2018.

Läs mer om NextScripts Social

 

Social Media Share Buttons MashShare

banner-mashare-social-share-plugin-wordpress

MashShare är en anpassningsbar och mycket professionell plugin för sociala medier som gör att du kan effektivisera och optimera ditt innehåll för marknadsföring. De flesta sociala knappar som du kan lägga till WordPress använder externa skript som ofta ökar webbplatsens laddningstider och sänker användarupplevelsen. MashShare har inga externa skript, vilket ger snabbare laddningstider och ökad integritet för dig och dina besökare. Denna plugin stöder också AMP, när du använder WordPress AMP plugin laddas din webbplats snabbare på dator och i mobila webbläsare.

OptinMonster

banner-optinmonster-wordpress-plugin

Ett av de bästa sätten att skapa återkommande besökare och kunder är att öka ditt nyhetsbrevs prenumeranter. OptinMonster kommer att hjälpa dig att öka antalet prenumeranter, den får din e-postlista att växa genom att omvandla dina besökare till prenumeranter. Se till att de som besöker din webbplats kommer tillbaka med hjälp av Optinmonster. Använd attraktiva formulär, flytande sidhuvud och sidfot samt specifika formulär för mobila besökare som uppmuntrar dem att registrera sig till din e-postlista, och förhoppningsvis blir de återkommande besökare på din webbplats.

Läs mer om MashShare

Really Simple SSL

really-simple-ssl-banner

Använd Really Simple SSL plugin om du vill konfigurera din webbplats att användas över https. När du har fått ett SSL-certifikat, kan du enkelt aktivera Really Simple plugin och aktivera SSL med ett enkelt klick. Om du tidigare har försökt få WordPress att fungera med SSL vet du förmodligen att WordPress ofta har problem med det, men med Really Simple SSL kan du lösa många av dessa problem utan att göra ändringar i din databas. Med pluginet säkrar du ditt innehåll och dirigerar om din webbadress till https.

Läs mer om NextScripts Social

 

Snapshot

banner-snapshot-plugin

Med Snapshot plugin för WordPress kan du snabbt och enkelt säkerhetskopiera din webbplats för att undvika eventuella problem om din webbplats kraschar i framtiden. När din webbplats inte går att nå och du vet inte varför – hackad? Något vanligt fel? – Då kan du snabbt återställa din webbplats från din senaste snapshot, och vara igång igen på nolltid medan du undersöker vad som kan ha gått fel. Snapshot skapar säkerhetskopiorna åt dig, du kan även spara dem på andra platser som i din dator, på Google Drive, Amazon S3 eller Dropbox. Med det inbyggda schemat kan du automatisk skapa säkerhetskopior, så slipper du bekymra dig över om du har en backup på din webbplats.

Läs mer om Snapshot

 

Envira Gallery för WordPress

banner-envira-gallery-wordpress-plugin

Dina besökare kanske älskar bildgallerier och även om de kan skapas in utan ett plugin i WordPress, kan resultaten kan vara lite luddiga och för enkla. Enviras galleri-plugin låter dig bygga attraktiva och professionella bild gallerier som kan läggas in var som helst på din webbplats. Enviras bildgallerier är responsiva och ett utmärkt sätt att visa upp bilder på din webb. Dessa gallerier skapas enkelt genom att dra och släppa bilder, pluginet laddar bilderna mycket snabbare än de flesta galleri-plugins som finns för WordPress.

Läs mer om Envira Gallery

 

CSS Hero för WordPress

banner-css-hero-plugin

CSS finns i alla webbplatser och är grunden i din webbplats visuella utseende. Du kan spendera veckor eller månader att lära dig CSS för att anpassa ditt tema i WordPress, men det finns ett snabbare sätt. Med CSS Hero kan du enkelt anpassa WordPress teman utan att koda, det är snabbt och lättillgängligt för användare som inte är så tekniskt kunniga. Du kan också spara pengar med CSS Hero, du kan köpa mer enkla teman och skräddarsy dem utan att behöva lägga till omfattande kod. Det är enkelt, peka och klicka i CSS Heros användarvänliga gränssnitt och skapa ditt eget unika tema, baserat på ett befintligt.

Läs mer om CSS Hero

 

Beaver Builder

banner-beaver-builder-plugin

Om du vill skapa eller uppdatera ditt företags webbplats 2018, kan Beaver Builder vara intressant. Placeringen av olika widgets, länkar och innehåll på din sida kan drastiskt förändra konverteringar av besökare och försäljning, så hur skapar du rätt balans av målsidor utan att koda det från grunden? Med Beaver Builder kan du dra och släppa sidor i ditt tema, så du får kontroll över din webbplats och kan bygga en mer attraktiv, effektiv och professionell sajt.

Läs mer om Beaver Builder

 

BirchPress

banner-birchpress-plugin

Behöver du använda din webbplats för att schemalägga avtalade tider, boka kunder eller kunna erbjuda lätt tillgängliga tidtabeller? BirchPress kan då vara ett användbart plugin till din webbplats, det erbjuder en attraktiv och lättillgänglig kalender som kan användas för att boka och betala för avtalade tider. BirchPress har stöd för personal av olika slag, olika platser och tjänster, så du behöver inte oroa dig om du erbjuder en komplicerad mix av tjänster, platser eller tider. Få koll på alla dina klienter, patienter och möten med detta detta användbara plugin för WordPress.

Läs mer om BirchPress
Ge oss gärna ditt eget omdöme!

Skriv ett omdöme

Login/Register access is temporary disabled